Westermarkt 19-2 amsterdam

Westermarkt 19-2 Amsterdam

Westermarkt 19 Amsterdam

Westermarkt 19 Amsterdam

Westermarkt 19-2 Amsterdam. Ik heb de bouwkundige keuring uitgevoerd en de opdrachtgever geadviseerd af te zien van de aankoop omdat ik de fundering van dit huis zeer twijfelachtig vind. De makelaar beroept zich op een oud funderingsrapport van 2007 waaruit blijkt dat de fundering in orde is. Dit is wat mij betreft oude en daarom niet relevante informatie want een fundering kan in 7 jaar aanzienlijk verslechteren. De makelaar was not amused want door mij liep ze haar courtage mis. Ze ging zelfs zo ver dat ik een opdracht voor een bouwkundige keuring mis liep omdat ze weigerde een huis te verkopen aan een potentiele koper als die mij zou inhuren als bouwkundige.

Wist u dat een makelaar van de NVM geen bouwkundige uitspraken mag doen. De makelaar heeft mijn deskundigheid naast zich neergelegd en is derhalve aansprakelijk als ze niet meldt dat een onafhankelijke bouwkundige heeft gezegd dat de fundering twijfelachtig is. (een makelaar heeft meldingsplicht)

Meer informatie Www.bouwkundige-keuring-amsterdam.com

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in bouwkundige keuring fundering en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.