Bouwkundige keuring Amsterdam – Kelder/Kruipruimte

Bouwkundige Keuring Amsterdam – Kelder/Kruipruimte/souterrain

Amsterdamse kelders/souterrains/kruipruimtes hebben vaak vochtproblemen die u veel geld kunnen kosten. Als u een huis in de zomer koopt is de kelder droog maar in het najaar als het veel regent komen de vochtproblemen weer terug. Als u geen expert bent kan u zo maar een huis kopen met een serieus vochtprobleem. Vocht kan veel schade veroorzaken aan meubels en inventaris. Maar er zijn ook situaties waarbij hele kelders onderlopen, een situatie waar u niet in terecht wil komen. Niet alleen kelders hebben problemen met vocht en optrekkend vocht.Vochtproblemen komen ook voor als u op de begane grond woont van een huis. In Amsterdam hebben veel huizen een houten vloer die boven op een houten balklaag ligt. Meer dan eens kom ik situaties tegen waarbij de balk koppen helemaal weggerot zijn en de totale vloer inclusief balklaag eruit gesloopt moet worden. Door een echte expert mee te nemen kan u in veel gevallen beschermd worden tegen een miskoop. Voor het herkennen en ontdekken van vochtproblemen heb je veel kennis en ervaring nodig. Ik hoor de makelaar vaak zeggen dat het wel mee valt als er een vochtprobleem ziet, maar ik weet dat dit alleen maar verkoop praat is want we hebben het niet over een paar euro’s maar over problemen die u tienduizenden euro;s kunnen kosten. Als een kelder, souterrain of kruipruimte vochtig is heeft dit vaak meerdere oorzaken. Het is vaak geen probleem van gisteren maar het vochtprobleem speelt al langer. De verkopende partij zou hier van moeten weten maar meldt dit vaak niet. Men wil het huis altijd zo aantrekkelijk mogelijk presenteren en de kelder laat men dan ook even snel zien want het is geen interessante ruimte. Bouwkundige gezien is het een zeer belangrijke ruimte want scheuren in de vloeren en muren duiden vaak op een fundering gebrek. Dus als een huis een kelder heeft wat ik moet keuren kunt u er van uitgaan dat ik deze kelder grondig inspecteer en alle tijd neem om de kelder te beoordelen. En door de makelaar of verkoper laat ik mij zeker niet beïnvloeden.

lees meer op http://www.bouwkundige-keuring-amsterdam.com

u kunt ons ook bellen op kantoor 020-7736842

Bouwkundige keuring kruipruimte

Bouwkundige keuring kruipruimte

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in bouwkundige keuring kruipruimte en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.