Bouwkundige Keuring Amsterdam – Dak

Bouwkundige Keuring Amsterdam – Dak

Bouwkundige Keuring Dak

Veel daken in Amsterdam zijn er slechter aan toe dan u denkt. U koopt natuurlijk niet alleen de binnenkant van een huis maar u wordt ook mede eigenaar van het dak.

Wat gebeurt er als er nauwelijks geld in de kas van de VVE zit ?Iets wat de verkopend  makelaar u niet altijd vanzelf verteld, maar ik hem wel altijd vraag. Als er weinig of geen geld in kas zit wordt u dus direct financieel getroffen als blijkt na de koop dat het hele dak vernieuwd moet worden. U mag dus mee gaan betalen of u wilt of niet. Daarom is het zo belangrijk om eendakinpspectie uit te voeren zodat u weet wat u koopt.

Er zijn vele keurmeesters die een dak niet op durven en dit is dus een gemiste kans die u veel financieele schade kan berokkenen. Ik ga ook in moeilijker situaties het dak op, uiteraard vermijd ik gevaarlijke situaties, maar ik laat me niet snel afschrikken. Mijn taak is namelijk het huis wat u koopt zo grondig mogelijk te inspecteren. Het is belangrijk dat u ver van te voren aan de makelaar vraagt  dat de keurmeester het dak wil inspecteren en dat hij regelt dat ik het dak op kan.  Doet u een impulsieve last minute aankoop zonder bouwkundige keuring van het dak dan weet u alvast dat u een groot financieel risico neemt. Een andere goede tip bij de aankoop van een huis is het opvragen van de notulen van de VVE want hierdoor komt u erachter wat er allemaal speelt in de VVE en komt u erachter wat er aan onderhoud is gedaan maar ook welke bouwkundige problemen er zijn of spelen.

Huizen die gesplitst zijn dienen te voldoen aan 10 jaar onderhoudsvrij. Dit is een eis die de gemeente Amsterdam stelt aan iedereen die een pand splitst en de appartementen wil gaan verkopen. Aangezien ik al vele jaren huizen keur in Amsterdam en van alles meemaak kan ik u vertellen dat deze regel met handen en voeten geschonden wordt. En dat geldt zeker voor de kwaliteit van dak en balkons en schilderonderhoud. Als je een pand splitst wil je natuurlijk zoveel mogelijk winst maken, huisjesmelkers en snelle vastgoed boys schakelen vaak Oost-Europese bedrijfjes die een huis oplappen. Als u niet deskundig bent ziet u niet hoe er geprutst is en hoe slecht een huis is afgewerkt. Vele regels van goed vakmanschap worden geschonden. Dakpannen die met verkeerde specie zijn vastgezet en die er dus met een flinke wind van afwaaien, schoorstenen die niet vakkundig zijn herstelt, slechte reparaties aan het dak vanwege het ontbreken van vakmanschap. Gelooft u mij want ik kom echt heel veel prutswerk tegen. Het is dus vooral  korte termijn denken en snel geld verdienen door de vastgoedboys. Pas  na de verkoop begint het gelazer met het dak.  De snelle vastgoed handelaar is nu niet meer thuis. De kosten en ellende zijn voor uw rekening. Kies voor zekerheid en laat u ondersteunen door een keurmeester met een enorme bouwkundige ervaring die er alles aan doet om u te beschermen tegen een MISKOOP en onnodige kosten achteraf.

meer informatie op http://www.bouwkundige-keuring-amsterdam.com

Fred Tokkie

Fred Tokkie

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in bouwkundige keuring dak en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.