Opleveringskeuring Amsterdam

Opleveringskeuring Amsterdam, ik heb op de Commelinstraat de opleveringskeuring uitgevoerd, ten tijde van de oplevering was de nieuw gebouwde kelder helemaal nat. We hebben de sleutels niet in ontvangst genomen en de oplevering uitgesteld. De schade en gevolg schade zal verhaald worden op de verkopende partij.

Wat is een opleveringskeuring.

Een opleveringskeuring dient om de door een aannemer (of andere partij) uitgevoerde werkzaamheden aan een gebouw te controleren.

De controle betreft dan:

– de kwaliteit van het uitgevoerde werk,

– de kwantitieit van het uitgevoerde werk,

– voldoet het uitgevoerde werk aan de eventueel (vooraf) hiervoor vastgestelde eisen.

De bevindingen van de keuring worden aan de opdrachtgever gerapporteerd, indien gewenst wordt de rapportage aan meerdere partijen verstrekt.

Waarom een opleveringskeuring.

Indien er twijfels of onduidelijkheid bestaat over aan een gebouw uitgevoerd werk of als er discussies over (dreigen te) ontstaan is het voor een opdrachtgever prettig om terzijde te worden gestaan door een terzake kundige partij.

Daar deze partij dezelfde “taal” spreekt als de aannemer (of andere partij) kunnen mogelijke twijfels, onduidelijkheden of discussies tot een minimum beperkt worden.

Tevens wordt met het keuringsrapport aan de aannemer (of andere partij) duidelijkheid geboden over de uitgevoerde onderdelen die nader aandacht verdienen.

Wanneer een opleveringskeuring.

Een opleveringskeuring dient bij voorkeur direct na uitvoering van werkzaamheden te worden uitgevoerd, bij voorkeur voordat de laatste termijn voor de uitgevoerde werkzaamheden is betaald. Op die manier heeft de opdrachtgever altijd een “stok achter de deur”.

Wij bieden u meer dan 25 jaar ervaring, meer informatie vind u op onze WEBSITE

Bekijk een video van een opleveringskeuring in Amsterdam

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in Opleveringskeuring Amsterdam, opleveringskeuring nieuwbouw woning, opleveringskeuring verbouwing en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.