Funderingsproblemen in Amsterdam worden vaak verdoezeld

Voorkom een miskoop, huur een echte expert in die de bouwkundige keuring voor u uitvoert  Lees eerst de RECENSIES van vele tevreden klanten.

Wij laten onze niks wijs maken door de verkopende partij want het huis dat u wenst te kopen wordt onderworpen aan een zeer kritische bouwkundige keuring. Al onze bouwkundige keuringen voeren wij uitsluitend uit in Amsterdam.

Lees een artikel over het verdoezelen van funderings-problemen.

1-5-12 – 14:22  bron: ANP© anp.

Verkopers van woningen en makelaars  houden te vaak informatie achter over de slechte fundering onder woningen in Amsterdam

‘Kopers van woningen hebben het in deze tijd al moeilijk hun huis gefinancierd te krijgen, dan worden ze nu ook opgezadeld met extra kosten van een nieuwe fundering’,De kosten voor een nieuwe fundering variëren van 40.000 tot 100.000 euro.extra, maar gezien de ellende die mensen meemaken, is dat misschien het beste.’De klachten over het verdoezelen van funderingsproblemen komen uit heel Nederland, en dus ook voor Amsterdam Het zou kunnen zijn dat deze praktijken door de recessie nu toenemen. Woningen zijn al moeilijk te verkopen, misschien dat mensen de problemen dan maar onder het tapijt schuiven om toch zo snel mogelijk hun woning te kunnen verkopen.’Bij controles en bouwkundige keuringen blijkt dat verkopers scheuren wegwerken met voorzetwanden, schrootjes of andere afwerkmaterialen. Daardoor ziet het er bij een bezichtiging in orde uit. ‘Makelaars die op de hoogte zouden moeten zijn en de benodigde bouwkundige kennis zouden moeten hebben, houden hun mond, bagatelliseren de situatie of geven ontwijkende antwoorden.Weet wat u koopt ? Laat u niet verleiden door de verkoop praatjes.

Meer informatie over een bouwkundige keuring in Amsterdam vindt u op onze WEBSITE

 

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in aankoopkeuring Amsterdam, aankoopkeuring woning, bouwkundig onderzoek Amsterdam, Bouwkundige Keuring Amsterdam, bouwtechnische keuring Amsterdam en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.