Aankoopmakelaar Amsterdam Ervaringen

Aankoopmakelaar Amsterdam Ervaringen

Ik ben een specialist in de bouwkundige keuring van oude huizen in Amsterdam, ik adviseer u bij de aankoop van uw nieuwe huis in Amsterdam. Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring en goede aankoop tips kunnen de vraagprijs met tienduizenden euro’s omlaag brengen.

Lees de recensies van vele tevreden klanten.

Fred heeft mij tot 2 keer toe erg goed en snel geholpen met bouwkundige tips! De eerste keer had ik door rare makelaarspraktijken bijna een huis gekocht die op instorten stond. Fred Tokkie heeft mij ervan weten overtuigen dat niet te doen. En hele goeie keus. Direct na telefonisch contact heeft Fred mij onlangs weer erg goed geholpen door het geven van tips mbt mijn huidige verbouwing. Een vriendelijke, eerlijke en vakkundige man van zijn woord! Niet voor niets dat ik hem de 2de keer weer heb benaderd!

MC ‎ – een maand geleden
Fred is ons erg goed van dienst geweest. Nadat wij een vraag over akoestische isolatie hadden gesteld heeft hij ons niet overladen met offertes en dure oplossingen, maar het eigenlijk gewoon afgeraden: het was veel verstandiger om het huis met een aantal minimale aanpassingen op de markt te zetten. Vandaar dat we ook zo blij met het advies waren: het was gebaseerd op eerlijkheid in plaats van op geld proberen te verdienen aan ons. Ik wil hem zonder twijfel ook aan anderen aanbevelen!

Sjoerd ‎ – 4 maanden geleden
Prima bouwkundige keuring Amsterdam. Na een uitermate slechte ervaring met een inspecteur van de Vereniging Eigen Huis (VEH) besloten de volgende keuring anders te regelen. Via Google bij Fred uitgekomen. Hij voerde een prima keuring uit, zoals ik dat ook in gedachten had. Geen gezeur, hup, op de knietjes met een lampje kijken naar de moeilijke niet zichtbare zaken. Installaties goed beschouwen, tips meegeven,etc. Naast de goede keuring waren de kosten circa 1/3 van wat ik kwijt was bij de VEH. Perfect. Ik beveel Fred van Harte aan bij iedereen die een bouwkundige keuring in Amsterdam wil laten uitvoeren.

emanuelj ‎ – 7 maanden geleden
Bij een meeloop bezichtiging was Fred erg grondig, en bracht de technische staat van de woning doeltreffend in kaart. Top!

Kirsten ‎ – 7 maanden geleden
Fred was tremendous help. He did a thorough inspection of the building for us. His insight on properties nearby helped us get a better idea of what we would be getting ourselves into- and helped us decide that that specific apartment was not a good investment at the price we had discussed with the sellers. He is very easy going, and was available on very short notice. We plan to continue working with him as we continue our apartment search!

melvin ‎ – 8 maanden geleden
Via het internet heb ik het bedrijf van Fred gevonden. Ik vond het erg prettig te ervaren dat hij op korte termijn een afspraak kon maken en in duidelijke taal, met een no-nonsense houding mij een eerlijk advies kon geven.

Binnekade, M. ‎ – 8 maanden geleden
Een paar maanden geleden hebben wij, mijn vriendin en ik, gebruik gemaakt van Fred zijn diensten. Via het internet gevonden stond Fred binnen zeer korte tijd klaar om voor ons een bouwkundige keuring te verzorgen. Fred heeft een goed oog voor detail en kritisch tegenover de gevestigde orde van makelaars en bouwkundigen in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat er een duidelijk beeld wordt gegeven van de staat van een woning, inclusief de directe woonomgeving, iets dat alleen een ervaren bouwkundige kan bieden.

Thijs ‎ – 8 maanden geleden
Ik heb dezelfde goede ervaring met Fred als Nicole: Hij was erg flexibel met afspreken, we zijn het dak opgegaan, hij heeft met een laser eventuele verzakkingen gemeten, overal duidelijke fotos van gemaakt en een uitgebreid rapport gestuurd. Ook stelde hij de goede lastige vragen aan de makelaar en eigenaar, en gaf hij ons advies over een realistische koopprijs ivm ons budget en verbouwingswensen na aankoop. Plezierig in de omgang zou ik Fred zo aan iedereen aanraden.

nicole struwer ‎ – 8 maanden geleden
Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt super goede service!

Frans ‎ – 7 maanden geleden
TOP Fred op het spoor gekomen en meegevraagd voor een second opinion voor een huis in de Apollobuurt waar we een keuring voor hadden laten verrichten door een ‘gerenommeerde’ Gooise meneer. Deze meneer uit Laren adviseerde ons om het huis vooral te kopen, het souterrain dat zeer vervallen/vochtig/lek was was volgens deze persoon heel eenvoudig te renoveren en daarna als volwaardige woonruimte te gebruiken/ bij te trekken. Zonder deze meters in het souterrain was het huis veeeeel te duur. Aldus, Fred meegenomen en hij adviseerde vrijwel direct om ervan af te zien. Teveel risico, gevaarlijk project en gewoon lekker doorzoeken. Wij dachten hierna bij twijfel niet doorzetten als het om deze bedragen gaat. Fred wilde niet eens betaald krijgen voor dit advies! Dus kortgezegd heeft Fred ons behoed voor een ontzettende financiele strop zonder ervoor betaald te willen krijgen! Waar kom je dat nog tegen? p.s. Ik moet me echt inhouden om hier niet de naam te noemen van de eerste keuringspartij die waarschijnlijk onder een hoedje speelde met de verkopende makelaar en echt een haast criminele werkwijze hanteert om panden te verkopen. Dit was een heel sjiek Goois bedrijf haha. Voor details stuur me maar een mail, ik behoed graag mensen voor deze praktijken. Needless to say dat ik Fred wanneer we weer een geschikt pand hebben gevonden meteen inschakelen.

Karin S. ‎ – een jaar geleden
Onlangs hebben we advies gevraagd aan Fred Tokkie van Total Concept Builders in verband met schade aan ons huis, ontstaan door funderingswerkzaamheden bij de naaste buren. Door het funderen waren er door het hele huis scheuren ontstaan. Sommige scheuren lopen in de naden tussen muur en plafond, andere lopen dwars over de muren heen. De buren zijn goed verzekerd en we hebben door een bouwtechnische bureau een rapport op laten maken voor en na de fundering. Om zeker te weten dat we op de goede weg zaten, wilden we graag advies van een betrouwbare bouwer met ervaring op het gebied van renovatie in de binnenstad van Amsterdam. Zo zijn we bij Total Concept Builders uitgekomen. Fred Tokkie heeft ons zeer goed geinformeerd over de vele aspecten van de gevolgen van een fundering op een naastliggend pand. Hij was bovendien erg stipt en zeer correct. Karin S.

Marlon ‎ – een jaar geleden
Huis kopen? Bel eerst Fred. Gisteravond is hij met ons meegeweest naar een dubbele bovenwoning met dakterras in A’dam Zuid waar wij een bod op wilden doen. Fred is helder en professioneel in zijn communicatie (per e-mail, telefoon en f2f). Hij was stipt op tijd en nam ruim de tijd voor ons, ook ná de bezichtiging. Al buiten de woning ging hij direct aan de slag, en liet alles netjes zien, maakte foto’s, legde alles helder uit. We gaan Fred zeker inschakelen bij een volgende ‘keuring’, want deze woning is het helaas niet geworden, na zijn onafhankelijke advies. Als je in Amsterdam wil kopen ‘is he the man’.

Chris ‎ – een jaar geleden
Wij hebben Fred anderhalf jaar geleden ingeschakeld voor een keuring van ons toekomstige appartement. Hij zag echter al snel dat het niet verstandig was dat appartement te kopen. Daarna heeft hij ons beloofd om als we nog een appartement zouden vinden hij weer voor ons zou klaarstaan. Ondanks dat dit door omstandigheden pas bijna 2 jaar later was, heeft hij zich keurig aan zijn belofte gehouden! Groeten Chris

Marrit ‎ – een jaar geleden
Wij hebben Fred ingeschakeld voor een keuring van ons toekomstige appartement. Hij heeft dit grondig aangepakt en alles erg kritisch beoordeeld.Hij heeft ons tevens ter plekke een duidelijk advies meegegeven. Dank hiervoor!

Anneke ‎ – een jaar geleden
Ik had haast met een keuring van de staat van mijn kruipruimte/vloerbalken. Fred kon de dag erna meteen komen en heeft mij ter plekke meteen kundig en helder uitgelegd wat zijn bevindingen waren. Die heeft hij me daarna ook nog snel en duidelijk schriftelijk bevestigd. Ik was erg mee geholpen!
Markeren als ongepast

Mertijn ‎ – een jaar geleden
Ik heb Fred gebeld voor een globale advisering met betrekking tot funderingsherstel in Amsterdam. Een realistische kostenprognose was mijn vraag. Fred hield geen te rooskleurig verhaal en hield ook rekening met bijkomende kosten. Er werd tijd genomen voor een open en heldere uitleg. Hartelijk dank!

Govert ‎ – een jaar geleden
aankoop advies via Total Concept Builders Voor ons huis aan de gracht in Amsterdam centrum heeft Fred Tokkie een gedegen schriftelijk advies over de bouwkundige staat uitgebracht wat ons zeer heeft geholpen bij de aankoop van dit pand. Fred ziet in een oogopslag wat een koper snel over het hoofd ziet. Hij kent alle facetten van de aannemerij en heeft een objectief oordeel gegeven over de toestand van het pand. Dit heeft ons uiteindelijk geholpen met het uitbrengen van het juiste bod en de uiteindelijke aankoop.

Casper Boot ‎ – een jaar geleden
aankoop en verbouwingsadvies Fred Tokkie Fred Tokkie heeft ons uitstekend en zeer snel geholpen met advies voor aanschaf en verbouwing/renovatie van een gehele woning in de Pijp. Op het gebied van fundering, uitbouw, verbouw en sloopwerkzaamheden heeft hij blijk gegeven van gedegen kennis, een uitgebreid netwerk en een no-nonsense common-sense benadering. Fred weet heel goed hoe de vork in de steel steekt en geeft altijd zijn eigen mening. Open en eerlijk, precies hoe we het graag zien! Bij ons volgende project gaan we Fred zeker weer betrekken!

oellie ‎ – een jaar geleden
Na wat speurwerk op internet om een goede bouwkundige te zoeken voor een pand in Amsterdam oost/watergraafsmeer te keuren waar ik zelf nog geen echt goed geval over had als bouwkundig leek, kwam ik o.a. bij Total Concept Builders uit. Fred Tokkie reageerde meteen en na referentie check was de keuze snel gemaakt. Fred is een recht voor zijn raap man met een flinke bouwervaring in Amsterdam en een grote passie voor bouwen, heerlijk om met zo iemand te praten die er geen doekjes om wint en kennis van zaken heeft. We stonden na 15 minuten alweer buiten en hij raden me met klem aan het pand niet te kopen, het was constructief gevaarlijk. De vloer op de tweede verdieping resoneerde zo er erg als je op spong dat de buitenmuren mee trilde. De verkopende makelaar is buiten gaan staan toen we dit aan doen waren, zegt ook alweer wat. Fred wilde me niks laten betalen voor deze 15 minuten check. Nu ga ik verder zoeken naar een geschikt pand, ga zeker Fred weer bellen als dit gekeurd dient te worden. Top Fred, ik wou dat er meer mensen waren zoals jij.

Met vriendelijke groet,

Fred Tokkie

bel 020-7736842 voor de meest complete bouwkundige keuring

of surf naar http://www.bouwkundige-keuring-amsterdam.com

 

 

 

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in aankoopmakelaar Amsterdam en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s