Wat is een Sondering ?

Wat is kost een sondering ? Wij zijn de goedkoopste van Amsterdam

De eerste sondering kost 950 euro en de 2e sondering kost 450 euro. Een sondering is een meting met behulp van speciale apparatuur om te meten waar de harde zandlaag zich bevind. Op harde zandlaag komen de stalen buispalen te staan waar de nieuwe fundering op rust.

Op sommige plekken in Amsterdam komt het voor dat de stalen buispalen soms 26 diep of meer geslagen moeten worden maar op andere plekken maar 12 meter.
Met een sonderingsrapport weet de aannemer die het funderingsherstel uitvoert exact hoe diep de palen de grond in moeten, of hoe diep bijvoorbeeld de schroefpalen geplaatst moeten worden.  Dit is niet alleen van belang om het werk bouwkundig goed uit te voeren maar ook belangrijk voor uw begroting. Want hoe dieper de palen de grond in geslagen worden des te duurder het wordt. Een heibedrijf rekent per meter diepte per paal.
Het sonderings rapport, de bouwtekeningen, de constructie berekeningen en nog een aantal andere stukken  dienen opgestuurd te worden aan de dienst bouw en woning toezicht  Dit is allemaal nodig om een bouwvergunning/omgevingsvergunning voor het funderingsherstel aan te vragen en te verkrijgen.
Bekijk de video hieronder waar alles nog eens helder uitgelegd wordt.
Meer informatie vindt u op onze WEBSITE

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in Bouwadvies Amsterdam, Bouwkundig Advies Amsterdam, bouwkundig onderzoek Amsterdam, bouwmanagement Amsterdam, Bouwvergunning Amsterdam, Fundering vernieuwen, Fundering vervangen, Funderingsherstel Amsterdam, Funderingsonderzoek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s