Opleveringskeuring woning Amsterdam

Het appartement van de toekomst dat aannemer Total Concept Builders heeft verbouwd, is gekeurd door de Vereniging Eigen Huis.

Opleveringskeuring woning Amsterdam

Bekijk een video van een opleveringskeuring van een woning in Amsterdam

Dat nieuwbouwhuizen en vooral verbouwingen of renovaties bijna nooit vlekkeloos worden opgeleverd, blijkt wel uit het feit dat bouwkundigen van Vereniging Eigen Huis bij oplevering gemiddeld 21 gebreken constateren. Schakel daarom altijd een onafhankelijke bouwkundige in voor een opleveringskeuring om er zeker van te zijn dat je geen gebreken over het hoofd ziet. Want tijdens de oplevering van een nieuwbouwhuis moeten alle tekortkomingen worden genoteerd, zodat de aannemer alsnog de gebreken kan oplossen.

Hoeveel gebreken heeft de bouwkundige ontdekt in het appartement van de toekomst? Total Concept Builders heeft van dit oude appartement van maar 50m2 een modern optrekje gemaakt dat aan alle facetten van het huis van de toekomst voldoet.

De onafhankelijke bouwkundige heeft maar vijf gebreken geconstateerd in deze totale renovatie, terwijl het landelijke gemiddelde 21 is. Dus het team van Total Concept Builders hebben je een resultaat laten zien waar je trots op kunt zijn.

Heel bewust heeft Fred Tokkie van Total Concept Builders gevraagd om dit appartement te laten keuren, om zo te laten zien dat wij niet alleen mooie appartementen ontwerpen maar bovendien zeer vakkundig zijn en dat het werk dat we leveren van zeer hoge kwaliteit is.

Bekijk hieronder de video van het eindresultaat

Meer informatie vindt u op onze WEBSITE

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in Opleveringskeuring Amsterdam, opleveringskeuring nieuwbouw woning, opleveringskeuring verbouwing en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s