Bouwvergunning Amsterdam

Bouwvergunning Amsterdam – uw bouwvergunning specialist in Amsterdam

Alles over het snel en deskundig aanvragen en van een bouwvergunning – omgevingsvergunning in Amsterdam.

In ons team zitten echte deskundigen die voorheen voor de gemeente Amsterdam gewerkt hebben,

daarom zijn wij een slag voor op veel andere bedrijven die een bouwvergunning aanvragen

Ik werk zelf al meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam. Ik kan me helemaal voorstellen

dat de aanvraag van een bouwvergunning voor veel mensen een frustrerende en tijdrovende

onderneming is. Bovendien vind ik dat je als particulier weinig concrete informatie kunt vinden

waar je wel en niet een bouwvergunning voor nodig hebt. De website van de gemeente Amsterdam

laat veel vragen onbeantwoord. En als je de gemeente Amsterdam belt dan stuurt men je van

het kastje naar het muurtje. 

Om het allemaal nog onduidelijker te maken heb je 3 soorten bouwvergunningen (de meest voorkomende)
1 reguliere bouwvergunning (omgevingsvergunning)
2 lichte bouwvergunning
3 vergunning vrij
De reguliere bouwvergunning heeft u  nodig bij zware en gecompliceerde   constructieve ingrepenzoals het slopen van een dragende bouwmuur, muurdoorbraak, vervangen vloerbalken, plaatsen staalconstructies
 2 De lichte bouwvergunning heeft u nodig voor kleine en eenvoudige en lichte  constructieve aanpassingen maar ook voor kleine wijzigingen in de indeling van Uw huis.
Vergunning vrij , tja dit is helemaal een vaag begrip, men zegt dat je vergunning vrij een uitbouw achter je huis mag plaatsen die maximaal 2.5 meter diep is. Toch heb je voor deze zogenaamde vergunning vrije bouwvergunning wel alle bouwtekeningen en rapporten nodig zoals de constructieberekening van de fundering van de uitbouw/aanbouw. Ook moet een sonderingsrapport gemaakt worden om te bepalen hoe diep de palen geslagen moeten worden. En er zijn nog diverse andere zaken waar je een vergunning voor nodig hebt voordat je kunt beginnen met het maken van de aanbouw of uitbouw zoals een schoon grond verklaring. Dus wat is vergunning vrij dan eigenlijk ???
Laat ik over de praktijk hebben. Stel U heeft een huis met een  funderings probleem en waar na een funderingsonderzoek is gebleken dat u funderingsherstel moet uitvoeren. Voordat alle bouwtekeningen,de asbest inventarisatie, de sloopvergunning en de constructie berekening rond zijn dan bent U al snel enkele maanden verder en op het moment dat al het papierwerk is ingediend bij de gemeente dat duurt het nog eens drie maanden voordat de bouwvergunning verleend wordt. Dan ga ik er nog wel van uit dat alle ingediende stukken de eerste keer gelijk goedgekeurd worden door de gemeente Amsterdam.
Het is bijna onmogelijk voor U om te weten of om er zelfs achter te komen wat van U verlangt wordt of waar U aan moet voldoen bij het aanvragen van een bouwvergunning in Amsterdam of daarbuiten.
Ik raad U dus aan dit gehele proces uit te besteden, het bespaart u veel frustraties en tijd.
Wij hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan dat wij u soepel door dit proces kunnen heen loodsen
Als u de aanvraag van de bouwvergunning aan ons uitbesteed dan zorgen wij echt voor alles
Wij  werken met een team van specialisten zoals constructeurs en architecten die onder leiding van ons al het tekenwerk en de papierwinkel verzorgen zodat U daarna snel en zorgeloos kunt verbouwen.

Lees hieronder de recensies van vele tevreden klanten
Frans ‎ – 20 sep 2011

TOP Fred op het spoor gekomen en meegevraagd voor een second opinion voor een huis in de Apollobuurt waar we een keuring voor hadden laten verrichten door een ‘gerenommeerde’ Gooise meneer. Deze meneer uit Laren adviseerde ons om het huis vooral te kopen, het souterrain dat zeer vervallen/vochtig/lek was was volgens deze persoon heel eenvoudig te renoveren en daarna als volwaardige woonruimte te gebruiken/ bij te trekken. Zonder deze meters in het souterrain was het huis veeeeel te duur. Aldus, Fred meegenomen en hij adviseerde vrijwel direct om ervan af te zien. Teveel risico, gevaarlijk project en gewoon lekker doorzoeken. Wij dachten hierna bij twijfel niet doorzetten als het om deze bedragen gaat. Fred wilde niet eens betaald krijgen voor dit advies! Dus kortgezegd heeft Fred ons behoed voor een ontzettende financiele strop zonder ervoor betaald te willen krijgen! Waar kom je dat nog tegen? p.s. Ik moet me echt inhouden om hier niet de naam te noemen van de eerste keuringspartij die waarschijnlijk onder een hoedje speelde met de verkopende makelaar en echt een haast criminele werkwijze hanteert om panden te verkopen. Dit was een heel sjeik Goois bedrijf haha. Voor details stuur me maar een mail, ik behoed graag mensen voor deze praktijken. Needless to say dat ik Fred wanneer we weer een geschikt pand hebben gevonden meteen inschakelen. 


melvin ‎ – 11 sep 2011

Via het internet heb ik het bedrijf van Fred gevonden. Ik vond het erg prettig te ervaren dat hij op korte termijn een afspraak kon maken en in duidelijke taal, met een no-nonsense houding mij een eerlijk advies kon geven.

Binnekade, M. ‎ – 7 sep 2011

Een paar maanden geleden hebben wij, mijn vriendin en ik, gebruik gemaakt van Fred zijn diensten. Via het internet gevonden stond Fred binnen zeer korte tijd klaar om voor ons een bouwkundige keuring te verzorgen. Fred heeft een goed oog voor detail en kritisch tegenover de gevestigde orde van makelaars en bouwkundigen in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat er een duidelijk beeld wordt gegeven van de staat van een woning, inclusief de directe woonomgeving, iets dat alleen een ervaren bouwkundige kan bieden.

Thijs ‎ – 2 sep 2011

Ik heb dezelfde goede ervaring met Fred als Nicole: Hij was erg flexibel met afspreken, we zijn het dak opgegaan, hij heeft met een laser eventuele verzakkingen gemeten, overal duidelijke fotos van gemaakt en een uitgebreid rapport gestuurd. Ook stelde hij de goede lastige vragen aan de makelaar en eigenaar, en gaf hij ons advies over een realistische koopprijs ivm ons budget en verbouwingswensen na aankoop. Plezierig in de omgang zou ik Fred zo aan iedereen aanraden.

Wij helpen u graag snel en goed, meer informatie via onze website:

http://www.aannemerinamsterdam.nl

Of ons eigen online video kanaal :http://www.youtube.com/user/totaalconceptbouwers

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in Aanvraag bouwvergunning in Amsterdam, Bouwvergunning Amsterdam en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s