Bouwkundige Keuring Amsterdam de meest complete Bouwkundige keuring van Amsterdam

Bouwkundige keuring Amsterdam – kies voor de meest Complete en Voordelige bouwkundige keuring van Amsterdam – Ik ben gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van oude huizen in Amsterdam. Van grachtenpand tot rijksmonument.
Lees de recensies van vele tevreden klanten eerst
Nadat we zelf een leuk appartementje gevonden hadden in Amsterdam, leek het ons wel verstandig om het even te bekijken met iemand die er verstand van heeft.Fred Tokkie heeft ons hierbij prima geholpen.hij was duidelijk in zijn adviezen en dacht goed met ons mee.prettig in de omgang en we hebben na de bezichtiging onder het genot van kopje koffie de voors en tegens besproken, zowel van aankoop als de mogelijkheden met betrekking tot een evt verbouwing.wij hebben het contact als deskundig en prettig ervaren en overwegen om bij een toekomstige verbouwing(app gekocht) weer contact op te nemen met Fred.Het was voor ons duidelijk dat hij dit werk al jaren met veel liefde voor het vak doet.
—————————————————————————————————————————–
Mocht ik nog eens een bouwkundige keuring willen laten uitvoeren zal ik geen seconde aarzelen om weer Fred Tokkie te bellen. Vrijdagmiddag gebeld, zaterdagmiddag kon hij al langskomen. Hij liet zich niets wijsmaken door de verkopende makelaar, waar de makelaar zaken mooier probeerde voor te doen dan ze waren (een vochtplek op de muur zou bijvoorbeeld van het stucen zijn geweest), pareerde Fred vriendelijk doch onbediscussierbaar met kennis van zaken. Aangezien ik zelf niet zoveel verstand heb van bouwkundige zaken was ik zeer blij dat ik Fred Tokkie aan mijn kant had. Tevens kreeg ik een hele hoop handige tips voor de aankomende verbouwing en beantwoordde hij alle vragen die ik had, zonder mij ervan proberen te overtuigen die verbouwingswerkzaamheden bij zijn bedrijf onder te brengen. Ik ben echt zeer tevreden en zou hem iedereen aanraden.
Fred Tokkie

Fred Tokkie

We waren geïnteresseerd in een huis en schakelden Fred in voor een bouwkundig rapport. Dankzij Fred’s expertise kwamen we erachter dat er grote gebreken waren aan het huis (die de verkopend makelaar uiteraard niet meldde) waarvan de reparaties en verbouwing te duur waren om in de hypotheek mee te financieren. Hij behoedde ons dus voor een potentiële miskoop! We zijn hem dus dankbaar en hopen hem in de toekomst opnieuw in te schakelen.
—————————————————————————————————————————–

TOP Fred op het spoor gekomen en meegevraagd voor een second opinion voor een huis in de Apollobuurt waar we een keuring voor hadden laten verrichten door een ‘gerenommeerde’ Gooise meneer. Deze meneer uit Laren adviseerde ons om het huis vooral te kopen, het souterrain dat zeer vervallen/vochtig/lek was was volgens deze persoon heel eenvoudig te renoveren en daarna als volwaardige woonruimte te gebruiken/ bij te trekken. Zonder deze meters in het souterrain was het huis veeeeel te duur. Aldus, Fred meegenomen en hij adviseerde vrijwel direct om ervan af te zien. Teveel risico, gevaarlijk project en gewoon lekker doorzoeken. Wij dachten hierna bij twijfel niet doorzetten als het om deze bedragen gaat. Fred wilde niet eens betaald krijgen voor dit advies! Dus kort gezegd heeft Fred ons behoed voor een ontzettende financiële strop zonder ervoor betaald te willen krijgen! Waar kom je dat nog tegen? 

Fred Tokkie

Fred Tokkie

Via het internet heb ik het bedrijf van Fred gevonden. Ik vond het erg prettig te ervaren dat hij op korte termijn een afspraak kon maken en in duidelijke taal, met een no-nonsense houding mij een eerlijk advies kon geven

———————————————————————————————————-

Een paar maanden geleden hebben wij, mijn vriendin en ik, gebruik gemaakt van Fred zijn diensten. Via het internet gevonden stond Fred binnen zeer korte tijd klaar om voor ons een bouwkundige keuring te verzorgen. Fred heeft een goed oog voor detail en kritisch tegenover de gevestigde orde van makelaars en bouwkundigen in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat er een duidelijk beeld wordt gegeven van de staat van een woning, inclusief de directe woonomgeving, iets dat alleen een ervaren bouwkundige kan bieden

Ik heb dezelfde goede ervaring met Fred als Nicole: Hij was erg flexibel met afspreken, we zijn het dak opgegaan, hij heeft met een laser eventuele verzakkingen gemeten, overal duidelijke foto’s van gemaakt en een uitgebreid rapport gestuurd. Ook stelde hij de goede lastige vragen aan de makelaar en eigenaar, en gaf hij ons advies over een realistische koopprijs ivm ons budget en verbouwingswensen na aankoop. Plezierig in de omgang zou ik Fred zo aan iedereen aanraden.

Meer informatie vindt u op mijn WEBSITE

Lees nog meer RECENSIES

Kantoor 020-7736842
Met vriendelijke groet,
Fred Tokkie
 

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in aankoop keuring rijksmonument Amsterdam, aankoopkeuring Amsterdam, aankoopkeuring huis Amsterdam, aankoopkeuring woning, Bouwkundige Keuring Amsterdam, bouwkundige keuring grachtenpand Amsterdam, bouwkundige keuring rijksmonument Amsterdam, bouwtechnische keuring Amsterdam, nhg bouwkundige keuring Amsterdam, nhg keuring Amsterdam en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s