g

Laat u begeleiden door een bouwbegeleider met 25 jaar ervaring. Lees de RECENSIES van vele tevreden klanten eerst. Hieronder kunt u alvast 3 zeer recente recensies lezen.

Jan Pieter 2 maanden geleden beoordeeld

Kwaliteit 3 / 3
De renovatie van mijn huis was volop aan de gang op het moment dat ik kennis maakte met Fred. Ik had hem gevraagd zijn oordeel te geven over de verrichte werkzaamheden en de staat van mijn pand. Het betreft een Amsterdams pand, met een nog nieuw te plaatsen fundering en volledige vernieuwing van het interieur. ( inclusief electra en leiding werk). Mijn ervaringen met Fred zijn uitzonderlijk goed. Fred heeft een zeer uitgebreide vakkennis en kan snel beoordelen wat er aan schort of wat anders moet. Zijn kennis ligt niet beperkt in een discipline maar hij overziet de gehele bouwwerkzaamheden en kan daar een kundig oordeel over geven. In zijn communicatie naar ons en naar derden ( bijvoorbeeld een uitvoerende aannemer) is Fred direct en duidelijk en kan hij helder op verschillende nivo’s communiceren. Ik kan Fred met het volste vertrouwen aanraden, mijn ervaringen zijn het is een eerlijke en vakbekwame vent die niet alleen prettig in omgang is maar goed de belangen van zijn opdrachtgevers kan bewaken. En binnen de bouwwereld waar veel incomptentie aanwezig is, veel risico’s en veel op zuiver winstbeluste bedrijven is Fred een verademing. Eerlijk, betrouwbaar en recht door zee
Gin Roberscheuten 2 maanden geleden beoordeeld

Kwaliteit 3 / 3
In mijn zoektocht naar het kopen van een geschikt pand om in te wonen/ondernemen heb ik op internet Fred Tokkie / Total Concept Builders gevonden. Het feit dat hij kan fungeren als aankoopmakelaar als ook interieurarchitect, aannemer, bouwbegeleider en dat hij ook bouwkundige keurigen doet sprak mij zeer aan. Alle kennis op 1 plek met een oneindige bron van ervaring om uit te putten zo lijkt. Zo ben ik samen met hem een zoektocht begonnen naar een geschikt pand wat voldeed aan mijn wensen en eisen. Ondanks dat hij primair in Amsterdam werkt zocht ik een pand in Hilversum, hetgeen niet een probleem was. We zijn er langs diverse locaties/panden geweest waar ikzelf wel van onder de indruk was maar Fred adviseerde me in sommige gevallen door te zoeken tot we iets beters tegenkwamen. Hij communiceerd direct, is volledig transparant, recht door zee en wikkelt er zeker dus geen doekjes om heen. Hij ventileert waarnodig zowel zijn professionele mening als ook puur persoonlijke mening over de objecten en situaties. Dit ervaarde ik als uiterst prettig in een voor leken anders vrij ondoorzichtige vastgoedmarkt. Hij speeld volledig open kaart en legt je openhartig de tricks-of-the-trade uit zodat je niet een bouwval koopt of een overpriced object. Hetgeen me anders zeker had gebeurd. Ik zie Fred inmiddels als een ware vertrouwenspersoon op vastgoedgebied welke zo gedreven, betrokken en begaan als hij is ook nog eens pro-actief handelt vaak zonder dat hij er kosten voor rekent. Of je nou een aankoopmakelaar, interieurarchitect, bouwbegeleider, aannemer of een bouwkundig inspecteur zoekt, ik raad Fred Tokkie van Total Concept Builders aan.
Sanjay Kumar 3 maanden geleden beoordeeld

Kwaliteit 3 / 3
Een paar maanden geleden hebben wij Fred ingeschakeld voor een technische keuring van een huis uit 1995. Volgens de makelaar was dit totaal overbodig maar tegen het advies in hebben wij toch Fred ingeschakeld. Na zijn keuring kwamen er toch gebreken naar voren die minimaal 20000 euro aan reparatie/vervanging zouden kosten. Uiteindelijk hebben we toch besloten om maar van de koop af te zien. Conclusie is dus dat Fred ons voor een gigantische miskoop heeft behoed. Bedankt Fred!

Bezoek onze WEBSITE voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Fred Tokkie

Over Fred Tokkie

Fred Tokkie is gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van alle soorten huizen in Amsterdam en omstreken . Via dit blog deel ik mijn bouwkundige kennis met u.
Dit bericht werd geplaatst in bouwbegeleider Amsterdam, bouwbegeleiding Amsterdam, bouwmanagement Amsterdam en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s